به گزارش صد آنلاین ، جنگنده های رژیم اسرائیل بامداد امروز چهارشنبه برای بیست و ششمین روز متوالی مناطق مختلفی از نوار غزه به ویژه در خانیونس و شمال غزه را به شدت بمباران کردند که در اثر آن شماری به شهادت رسیدند. از سوی دیگر، بنا به گزارشهای منتشر شده، درگیری بین نیروهای مقاومت و ارتش متجاوز صهیونیستی در شرق شهر خانیونس شدیدا ادامه داشته است.
مهمترین تحولات فلسطین اشغالی را در بیست و ششمین روز از عملیات طوفان الاقصی را در ادامه دنبال کنید:
خبرنگار شبکه الجزیره قطر از حمله توپخانهای ارتش رژیم صهیونیستی به شرق خان یونس و درگیری شدید نیروهای مقاومت با اشغالگران در این منطقه خبر داد.
شبکه الجزیره قطر بامداد امروز چهارشنبه گزارش داد جلسه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو هم اکنون در مقر وزارت جنگ این رژیم در تل آویو در حال برگزاری است.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که دولت بولیوی روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کرد.
نماینده بولیوی در سازمان ملل در توضیح اقدام کشور در قطع روابط با رژیم اسرائیل گفت که ما برای احترام به قانون بینالملل چنین تصمیمی را گرفتهایم و اسرائیل مسئول جنایتهای ضدبشری بوده و باید مسئولان این جنایت محاکمه شوند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) طی بیانیهای اقدام بولیوی در قطع روابط دیپلماتیک بولیوی با رژیم صهیونیستی را ستود و بار دیگر از کشورهای اسلامی و عربی که روابط خود را با این رژیم عادیسازی کردند، دعوت کرد که روابط خود را با این رژیم به کلی قطع کنند.
رسانه های رژیم اسرائیل گزارش دادند که وزیر خارجه آمریکا که قرار است روز جمعه این هفته برای دومین با فلسطین اشغالی سفر کند، با مقامات دیگری در منطقه نیز دیدار خواهد داشت.
گابریل بوریک، رئیس جمهور شیلی در اعتراض به جنایت صهیونیستها و اقدامات غیر انسانی تلآویو علیه فلسطینیان در غزه، از سفیر کشورش در تلآویو خواست سریعا به شیلی برگردد.
صدها تن از شهروندان تونس امشب در اعتراض به حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه که هزاران شهید برجای گذاشته، دست به تظاهرات ضد صهیونیستی زده و با مردم فلسطین در غزه اعلام همبستگی کردند.
همزمان با فرارسیدن یکصد و ششمین سالروز "بیانیه بالفور" به عنوان پیش زمینه اشغال سرزمین فلسطین از سوی صهیونیستها، نشریه بلومبرگ مدعی شد آمریکا و اسرائیل در حال بررسی سناریوی حضور نیروهای چندملیتی (انگلیسی، آمریکایی) برای اداره امور غزه در صورت پیروزی نظامی اسرائیل بر حماس و کنار زدن این جنبش از قدرت در نوار غزه هستند.
گابریل بوریک، رئیس جمهور شیلی در اعتراض به جنایت صهیونیستها از سفیر کشورش در تلآویو خواست سریعا به شیلی برگردد.
ارتش رژیم اسرائیل مدعی شد که یک فروند موشک زمین به هوا را که از لبنان به سمت پهپاد متعلق به خود شلیک شده بود، رهگیری و سرنگون کرده است.
شبکه الجزیره قطر گزارش داد که به دنبال یورش نظامیان رژیم اسرائیل به شهر جنین، نیروهای مقاومت فلسطین در این شهر به مقابله با متجاوزان پرداخته و درگیری شدیدی بین آنها رخ داده است.
رئیس جمهور کلمبیا اعلام کرد که به سفیر کشورش در تلآویو دستور داده، به خانه برگردد.
این سومین کشور آمریکای لاتین بعد از شیلی و بولیوی است که در اعتراض به جنایتهای صهیونیستها سفیر خود را فرامیخواند.
الأزهر مصر طی بیانیه بمباران اردوگاه جبالیا در نوار غزه را شدیدا محکوم کرد و گفت: دشمن صهیونیست این اواخر، به گرگ وحشی تبدیل شده که هاری کشتار کودکان و زنان و بی گناهان گرفته و با خوردن گوشت آنها و مکیدن خونشان لذت میبرد.
گفتنی است بمباران این اردوگاه بیش از ۱۰۰ شهید و صدها زخمی برجای گذاشت.
منابع بیمارستانی در نوار غزه اعلام کردند که در اثر بمباران شهر خانیونس، ۵ نفر شهید شده و ۴۰ تن دیگر زخمی شدهاند.
شهر خانیونس بامداد امروز شاهد حملات شهدید هوایی صهیونیستها بود.
4461/ی